Rehabilitació d'edificis a Mataró i Barcelona

Empresa de rehabilitació d’edificis i façanes amb més de 30 d’experiència. Treballs a Mataró, Barcelona i rodalia. Consulta els nostres serveis.

Comptem amb un equip especialitzat

Som una empresa amb més de 30 anys d’experiència al sector dedicada a l’obra en general i a la rehabilitació d’edificis i façanes. Ens preocupem d´evolucionar constantment, així com ho fa el sector, per oferir sempre la màxima qualitat. Donem una atenció personalitzada al client i us assessorem tècnicament perquè els vostres desitjos es transformin en una realitat. La nostra dedicació i passió pel que fem, la visibilitat dels resultats i la confiança que tenen els nostres clients en nosaltres són les virtuts de les quals ens sentim més orgullosos.
P.INICI-EMPRESA DE REH. EDIF I FAÇANES.-1

Serveis

Rehabilitació de façanes

A Rehabilitación d’Edificios Futura S.L. som especialistes en tota mena de rehabilitació de façanes, restauració i neteja. Conservar i mantenir una façana és una responsabilitat important per no perjudicar la finca i la seva estètica. Comptem amb un equip multidisciplinari de professionals amb una àmplia experiència en la rehabilitació d’edificis.

Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

Quan l’edifici té 45 anys d’antiguitat, aquesta ha de ser passada cada 10 anys. Els nostres tècnics especialitzats, arquitectes i aparelladors, s’encarregaran de fer la inspecció.

Paleteria

Realitzem tot tipus de treball de paleta, tant en obra nova con en la rehabilitació d’edificis, cases, locals i naus

Reforç estructural

A Rehabilitación d’Edificios Futura, S.L, disposem de solucions específiques de reforç estructural per a tot tipus d’habitatges i edificis. L´equip de reforç d´estructures treballa conjuntament amb els tècnics per trobar la millor solució per a cada cas.

Treballs Verticals

A Rehabilitación d’Edificios Futura, S.L., som especialistes en treballs verticals per a tot tipus de façanes. Conservar i mantenir una façana és una responsabilitat important.

Canvi baixants PVC

A Rehabilitación d’Edificios Futura, S.L, portem més de 20 anys realitzant el treball de canvi de baixants, tant en comunitats com en habitatges unifamiliars o edificis. Comptem amb un equip de tècnics homologats que ofereixen un servei altament professional.

Impermeabilització i aïllaments

A Rehabilitación de Edificios Futura, S.L. realitzem tota mena de serveis d’impermeabilització. Des de terrasses o cobertes, fins a canals, teulades, sostres i façanes; ja sigui en habitatges o en naus industrials.

Lampisteria i electricitat

A Rehabilitación d’Edificios Futura, S.L, som especialistes en canvis d’instal·lacions, reparacions i manteniments de línies d’aigua, llum i gas. Tenim àmplia experiència en treballs realitzats a comunitats de veïns

Retirada de fibrociment

L’amiant que trobem a les fibres presents a les plaques de teulades, canonades o dipòsits de fibrociment, que formen part d’un gran nombre de naus i edificis a Espanya, és altament perjudicial per a la salut i per això se’n recomana la retirada. Aquest treball ha de ser realitzat per especialistes que compten amb els equips de protecció individual i els coneixements suficients per fer-ho amb la màxima seguretat per a tothom.

Pintura

A Rehabilitación d’Edificios Futura, S.L, comptem amb un ampli equip de professionals que treballen sobre qualsevol tipus de pintura, ja sigui industrial o decorativa.
Rehabilitación d’Edificios Futura, la vostra empresa de rehabilitació de façanes i edificis ubicada a Mataró.
Vingui a conèixer-nos o demani’ns pressupost per a les obres de rehabilitació de les seves propietats

Nosaltres

Qui som

FUTURA S.L. es dedica principalment a la rehabilitació de façanes i edificis a Mataró. És per això que estem capacitats per dur a terme qualsevol mena d'obra.

Sol·liciteu pressupost

Lliurament de pressupostos a 48h. Pressupost sense compromís 10 anys de Garantia.

Garantia de 10 anys.
Tramitem el seu finançament.
Núm. Inscripció REA 09000034669 – Núm. Inscripció RERA 15/AB/17.

Proveïdors

Treballs realitzats

Contacte

Carrer Sant Joan, 61, Bajo,
08301 Mataró, Barcelona