Treballs verticals

A Rehabilitación d'Edificios Futura som especialistes en treballs verticals per a tot tipus de façanes. Rehabilitem i restaurem façanes mitjançant aquest sistema des de fa més de 15 anys. El treball vertical permet la realització de treballs de difícil accés sense necessitat de bastides ni estructures, obtenint un màxim rendiment en temps i cost, mantenint sempre la màxima seguretat.
Aquests són alguns dels treballs que es poden fer des de Futura S.L.:
  • Rehabilitació i restauració de façanes.
  • Pintura de façanes.
  • Impermeabilització de façanes.
  • Manteniment i substitució de claraboies i lluernaris.
  • Substitució de baixants de PVC, muntants d’aigua, gas i sortida de fums.
Seguretat dels treballs verticals

El sistema de treball vertical per cordes pot semblar perillós, però és dels més segurs i tenen estadístiques de seguretat molt millors que altres mètodes d'accés elevat. Els tècnics treballen en dues cordes separades, actuant una com a seguretat en cas que la principal es trenqui. Els ancoratges a què estan subjectes les cordes són de màxima seguretat, utilitzant els materials i sistemes més eficaços que existeixen. En els treballs en què hi ha un espai de circulació ciutadana just a sota, sempre tanquem l'espai, posem xarxes de protecció i fem que la seguretat prevalgui abans que res.

Treball vertical o bastida?

Els treballs en corda són molt flexibles i moltes vegades són l'única opció per a segons quines tasques, podent arribar a llocs de molt difícil accés. A més el sistema de muntatge és relativament ràpid, de manera que la logística i infraestructura és senzilla. La bastida per contra és molt voluminosa i abasta molt espai a terra per ser muntat. De vegades poden dificultar l'accés als veïns de l'edifici o a les botigues dels locals comercials que hi ha a sota; aquests són inconvenients que amb el treball vertical no existeixen en no haver res a terra de la façana i estar els tècnics penjats en aquesta.

IMG-20211228-WA0025

Els treballs a corda creen un impacte arquitectònic mínim. Aquest és un altre dels seus valors afegits, que donaran un major confort i qualitat de vida a la comunitat de propietaris, que no haurà de conviure amb una bastida a les finestres durant el temps que duri un projecte. Des de la nostra experiència assessorem els nostres clients perquè facin la feina que més s'adeqüi a les seves necessitats. Recalcar també que hi ha rehabilitacions de façana que sempre s'hauran de realitzar mitjançant bastida, atesa la seva complexitat tècnica.

Galeria